4G upgrade -NL

Het gebruiken van de 4G-upgrade

Let op; onderstaande stappen kunnen alleen worden uitgevoerd wanneer de UNI-software de juiste versie heeft, zonder werkt de 4G-upgrade niet. Zorg ervoor dat de softwareversie van UNI-Connect hoger is dan 2.9.0 en de coprocessor versie 1.42 is. De versie en updatemogelijkheden vind je terug onder “Instellingen” en vervolgens “Update” in UNI-Connect. Voor verdere update instructies, zie http://marxact.com/update.

1.      Controleer of de UNI aan staat. Als de UNI aanstaat, zet hem dan uit.

2.      Leg de UNI ondersteboven op tafel.

3.      Open het kaartcompartiment door het metalen lipje van het klepje omhoog te liften en een slag te draaien.

4.      Haal de simkaart uit de UNI, dit is een klein wit kaartje. Je verwijdert de simkaart gemakkelijk zelf door het bijgevoegde gereedschap te gebruiken.

5.      Sluit het kaartcompartiment door het klepje op zijn plek terug te plaatsen.

6.      Open het klepje van de 4G-upgrade door de achterzijde naar beneden te schuiven.

7.      Plaats de simkaart in het simkaart slot van de 4G-upgrade en sluit deze daarna weer. Je kunt de simkaart slot openen door deze naar beneden

8.      Verbind de 4G-upgrade met de micro-USB poort op de UNI.

9.      Voor optimaal gemak klem je de 4G-upgrade tussen het schroefgat en de pootjes van de UNI tijdens het gebruik.

10.   Zet de UNI weer aan.

11.   Geniet van je gratis hardware upgrade, gemakkelijk gemeten punten en betere inmeetervaring!